Stand van zaken eind november 2011

Na de de brand van 8 oktober volgden een aantal hectische weken met veel geregel o.a. verzekeringen, tijdelijke voorzieningen en vele andere praktische zaken om de boel weer op de rit te krijgen. Wij zijn ontzettend blij u te kunnen vertellen dat we, zoals ook eerder ook aangegeven, in april 2012 weer open gaan.

Het is te kort dag om voor die tijd een nieuw kamphuis te kunnen realiseren. We zullen dan ook dit seizoen werken met tijdelijke voorzieningen. Er komt een grote tent van 10 x 15 meter ter vervanging van de kampschuur, een sanitair unit met 20 toiletten, 16 douches en wasbakken en een unit waarin zich de keuken, woonkeuken en kantoor bevinden.

Ook zijn afgelopen week alle tenten alweer besteld, circa 140 stuks, zodat we uw groep als vanouds een goed onderkomen kunnen bieden.

Daarnaast is de voorbereiding voor het realiseren van nieuwbouw gestart. Binnen enkele maanden zal het eerste ontwerp van de nieuwe kampschuur aan u gepresenteerd worden. Naar verwachting zal deze dan in aan het begin van het seizoen 2013 gereed zijn.

Er is zeker nog een hoop te doen, maar het begin is er en we hebben alle vertrouwen dat we vele  kinderen een fantastisch kamp kunnen bieden. Daarnaast zijn er verschillende initiatieven van vrijwilligers om hulp te bieden en geld in te zamelen. Het is hartverwarmend hoeveel mensen hun medeleven hebben laten blijken en hulp hebben aangeboden.

Op kamp gaan in Leusden had een gevoel van thuis komen, dit gevoel zal zeker niet verloren gaan !!

Door YMCA Leusden op vrijdag 2 december 2011

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer