Actie Daltonschool Leusden: 380 euro

Leusden – De RK Daltonschool Kinderland is weken druk bezig geweest met het inzamelen en het bedenken van acties voor het goede kerstdoel van dit jaar: de YMCA Leusden. Door de verwoestende brand begin oktober is veel verloren gegaan.

Woensdagmorgen hielden de kinderen van groep 1-2 een minikerstmarkt met zelfgemaakte dingen. Gezouten brooddeeg in kerstvormpjes, mooi beschilderd voor in de boom, kerstkaartjes en een mooi kerststuk. Deze groep haalde 140 euro op. Groep 3-4 heeft statiegeld flessen gespaard en uiteindelijk 60 euro opgehaald. Groep 5-6 verkocht op de minimarkt zelfgemaakte koekjes mooi verpakt en warme chocolademelk met slagroom en spikkels. Ook deze groep haalde 140 euro op. Groep 7-8 hield een minivoetbaltoernooi en haalde 40 euro op. Donderdagavond, na de kerstviering in de kerk, is het totaal bedrag bekendgemaakt aan alle ouders en kinderen: 380 euro. Overgenomen uit Leusden Nu van 23 dec 2011.

Door admin op zaterdag 24 december 2011

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer