Uitzending RTV Utrecht

Afgelopen vrijdag is er bij RTV Utrecht een item uitgezonden over YMCA Leusden. In dit item wordt gesuggereerd dat de kampen in 2012 mogelijk niet door kunnen gaan.

Wij betreuren het ten zeerste dat dit is uitgezonden, omdat de informatie in dit item niet correct is. IN APRIL 2012 ZIJN WIJ KLAAR OM ONZE EERSTE GROEPEN TE ONTVANGEN. Wij hebben RT V Utrecht dan ook gevraagd om dit item te wijzigen, zij hebben dit vervolgens uit latere uitzendingen verwijderd.

Nogmaals: de tenten zijn besteld, daarnaast worden medio maart de tijdelijke voorzieningen geplaatst voor het sanitair, de keuken, en de recreatieruimte. Wij hopen met deze update de eventuele onrust die mogelijk ontstaan is, uit de wereld te helpen. Mocht u hier toch nog vragen over hebben, kunt u ons e-mailen via info@ymcaleusden.nl.

Door admin op zaterdag 31 december 2011

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer