Doe mee aan de Speciale editie van TriaxY Leusden!

Ter ondersteuning van de wederopbouw van YMCA Leusden is er een speciale TriaxY Leusden editie. Een ieder die ooit op Leusden geweest is kan mee doen. Een YMCA club, een groep vrijwilligers, een sportvereniging, een school en oud YMCA leden die ooit op zomerkamp waren in Leusden.

Deze speciale editie van TriaxY Leusden bestaat uit iets minder opdrachten dan de jaarlijkse TriaxY. Verder is er voor de verkoopopdracht nu 45 minuten uitgetrokken i.p.v. 30 minuten.

In de laatste week van maart kunt u meedoen met TriaxY leusden. Op 30 maart wordt het spel gespeeld. Wanneer 30 maart u niet goed uitkomt mag u het ook in de week voorafgaand aan 30 maart spelen. Wij kunnen ons voorstellen dat een school het op een middag speelt en een vereniging het speelt op de clubavond.

Het spel duurt circa 1,5 uur. Heeft u het spel gespeeld wilt u dan de uitslag door mailen of bellen. Op vrijdagavond 30 maart worden op de website om circa 22 uur de winnaars bekend gemaakt! Speel mee, steun YMCA kamp Leusden en meld je nu aan !

Het spel wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën:

  • – 8 -12 jaar
  • – 12 -15 jaar
  • – 16+

Voor de onkosten van het spel vragen we een bijdrage van € 7,50. Download het [download id=”9″]. Voor vragen en/of opgave kunt u terecht bij:
YMCA Tri axY t.a.v. Karin Klunder
Soestdijkerweg 10 B, 3734 MH Den Dolder
Tel: 035 – 6668700
info@ymca.nl

Door admin op vrijdag 9 maart 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer