Kom langs bij Occupy 4 YMCA Katwijk

Je bent op vrijdagavond 24 februari tussen 20.00 en 22.00 uur van harte welkom om ons een hart onder de riem te steken en ons te steunen!! Neem bijvoorbeeld koffie mee en wat lekkers. Of geld!

Jeugdwerkers laten zich sponsoren om te overnachten in een aantal tenten achter het gemeentehuis van Katwijk. Dit gebeurt van vrijdag 24 op zaterdag 25 februari.

Het doel van de actie mag duidelijk zijn. Afgelopen oktober zagen de deelnemers van de zomerkampen hun vaste honk ‘de kampeerboerderij’ aan de Paradijsweg in Leusden tot grote ontsteltenis in vlammen opgaan. Met het gebouw gingen ook tientallen tenten en andere kampeermaterialen in rook op.

Al gauw werd duidelijk dat de verzekering veel minder geld uitkeert dan nodig. De grote vraag die rees was: kunnen de zomerkampen in Leusden, waar jaarlijks een paar honderd kinderen uit Katwijk en Rijnsburg aan deelnemen, straks nog wel doorgaan?

Om het financiële gat te dichten is daarom de Stichting Vrienden van YMCA Leusden opgericht. De stichting coördineert landelijk verschillende acties om geld in te zamelen voor de wederopbouw en aanschaf van materialen om de zomerkampen voor de jeugd in 2012 en daarna weer tot een succes te kunnen maken.

Uw hulp is hard nodig. Als u de Occupy Katwijk 4 YMCA Leusden actie wilt steunen, maar u kent geen van de deelnemers, dan kunt u uw donatie overmaken op rekeningnummer 1684.56.877 tnv Stichting Vrienden van YMCA Leusden onder vermelding van ‘occupy’.

Door admin op donderdag 23 februari 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer