Opbrengst Occupy Katwijk 4 YMCA Leusden 3000 euro

KATWIJK – De overnachtingsactie Occupy Katwijk 4 YMCA Leusden heeft 3000 euro opgebracht. Het geld wordt gebruikt voor de wederopbouw van het afgebrande YMCA kampeerterrein in Leusden.

In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 februari hebben 15 jeugdwerkers uit Rijnsburg en Katwijk de nacht doorgebracht in tenten op het grasveld achter het Katwijkse gemeentehuis. Ze werden hiervoor gesponsord door vrienden, familie en bekenden. Zo wilden ze hun steentje bijdragen aan het veiligstellen van de zomerkampen in Leusden voor honderden kinderen uit Rijnsburg en Katwijk.

Het begon met een gezellige avond in het tijdelijke kampement. Bij het kampvuur werden bekenden en omwonenden ontvangen met koffie en warme chocolademelk. Naast de ontmoeting met elkaar, zijn wat liederen gezongen en spellen gedaan. Toen het vuur gedoofd was volgde een kort nachtje. Om 7.15 konden de ‘Occupy-ers’ ontwaken met kwaliteitskoffie van de Kaldi Mobiel. Deze werd gratis aangeboden door de Haagse ondernemer Chris van der Kooij (www.kaldimobiel.nl).

De organisatie bedankt alle sponsors en iedereen die iets heeft bijgedragen aan de projectactie. Er komen de komende maanden nog meer projectacties aan voor de Stichting Vrienden van YMCA Leusden. Als u de wederopbouw van het zomerkampeerterrein in Leusden wilt steunen, kunt u een donatie overmaken op rekeningnummer 1684.56.877 tnv Stichting Vrienden van YMCA Leusden.

Foto’s vindt u hier. Krantenartikelen m.b.t. Occupy Katwijk 4 YMCA Leusden kunt u hier downloaden:
[download id=”10″]
[download id=”11″]
[download id=”12″]
[download id=”13″]

Door admin op zaterdag 25 februari 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer