Klusdag 10 maart 2012

Een kale plek zonder kampschuur, vragen borrelen op waar stond ook alweer de keuken, o ja daar zaten de toiletten, nu alleen een kale zandvlakte. Zo kwamen velen van de 70(!) vrijwilligers binnen tijdens de klusdag van afgelopen zaterdag om te zorgen dat het kampterrein er weer pico bello uit komt te zien.

[Not a valid template]

Er werden diverse disciplines beoefend: kampterrein harken, ouderwets haringen slaan, nieuwe stijl haringtrekken, midgetgolfbaan aanleggen, koken met sterren, ijzerwerk uitzoeken, takken rapen en nog diverse kleine klussen. Het weer werkt prima mee, tijdens de eerste koffiepauze met een lekker saucijzenbroodje regent het even flink door. Goed voor de 940 bomen die door een aantal Boskopers werden gepland.

Na een paar uur buffelen staat er een heerlijke kop erwtensoep en diverse soorten broodjes klaar in de ‘kampschuurtent’ zoals we deze nu genoemd hebben. De nieuwe toko is ook inmiddels in de tent aangekomen. Na de groepsfoto en de lunch gaat iedereen weer hard aan de slag, de klus voor vandaag moet en zal af is de gedachte bij een ieder. Om 15.30 uur zien we ook inderdaad dat het echt af is. Complimenten wat is er hard gewerkt.

Door admin op dinsdag 13 maart 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer