Het terrein wordt ‘zomerklaar’ gemaakt

In het kampeercentrum YMCA Leusden wordt hard gewerkt aan het zomerklaar maken van het terrein. Op dit moment gaat de meeste aandacht uit naar de geplaatste tijdelijke voorzieningen voor de keuken, kampschuur en de sanitaire unit.

[Not a valid template]

Door Boskoop zijn een groot aantal boompjes geschonken, die o.a. om de plek van de oude kampschuur geplant zijn. Vandaag is een eerste lading struiken, buxus, palmen en coniferen, geschonken door RVE uit Valkenburg ZH, naar het kampeercentrum YMCA Leusden gebracht.
De eerste eettenten (met ramen !!) zijn geplaatst. Het ziet er al weer bewoonbaar uit! Het paasweekend wordt de opbouw van de kampen ter hand gelopen. Als je wilt helpen, ben je van harte welkom!

Door admin op donderdag 29 maart 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer