TriaxY Vaste Prik van YMCA Escamp in Den Haag: €48

Den Haag – Vrijdag 23 maart 2012 deed tienersoos Vaste Prik voor het eerst mee aan een TriaxY. Deze TriaxY was speciaal ontworpen om de opbouw van het vakantieterrein in Leusden te ondersteunen. Hoewel bij onze deelnemers (nog) onbekend, gingen zij er vol enthousiasme tegenaan om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor dit goede doel.

[Not a valid template]

Onze deelname was buiten mededinging en deels bedoeld om warm te lopen voor de grote TriaxY in oktober. We gingen dan ook niet voor de punten, maar voor het ontdekken, het goede doel en natuurlijk voor de gezelligheid!
Van de 17 deelnemers waren er 11 aanwezig die in 3 groepjes op pad gingen met een tandenborstel en instructie om zo veel als mogelijk te ruilen en tegelijk geld bijeen te sprokkelen. Na dertig minuten was iedereen weer teug in het clubhuis. De meegebrachte spullen bestonden uit: kandelaars, een sla centrifuge( nieuw in de doos), een fles wijn, een fles champagne en een enorme hangmat! Verder had groepje 1 de tandenborstel nog in haar bezit, maar wel 21,- euro opgehaald! Het totaalbedrag was 48,15 euro en dit mooie bedrag is inmiddels gestort op de rekening van de Vrienden van Leusden.
Er was nog tijd voor een opdracht en we kozen voor opdracht 2 over de vakantiebrochure. Snelheid en opletten waren vereist en het resultaat viel zeker niet tegen. De groep vond zelfs nog een klein foutje in de antwoorden!
De tijd zat er helaas op, maar wat was het leuk! In oktober doen wij zeker mee aan de grote TriaxY en we maken nu al plannen om iedereen er op tijd en de hele avond bij te kunnen hebben!

Namens de enthousiaste deelnemers en leiding van Vaste Prik, de tienersoos van YMCA Escamp in Den Haag,
Hanny Huijer

Door admin op zaterdag 31 maart 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer