Pannenkoekdag Wilhelminaschool Bennekom: 425 euro

De leerlingen van groep 8 van de Wilhelminaschool in Bennekom zijn in actie gekomen voor YMCA. Dat hebben ze gedaan omdat ze de YMCA een warm hart toedragen en het geweldig vinden dat ze ook dit jaar hun schoolkamp weer in Leusden kunnen laten plaatsvinden.

[Not a valid template]

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft groep 8 een Pannenkoekendag georganiseerd voor de bewoners van twee seniorenhuizen in Bennekom. Deze huizen, de Timanshof en de Aleidahof, liggen naast de school. De leerlingen deden dit, omdat het belangrijk is dat er contacten zijn met de omgeving en zij graag iets willen betekenen voor de ouderen in onze samenleving. Zij nodigen de bewoners jaarlijks uit voor een overheerlijke en gezellige pannenkoekenlunch in de brede school Collage. De Wilhelminaschool maakt daar deel van uit. De ouders/verzorgers van de kinderen hebben elke gebakken pannenkoek gesponsord, ze hebben een petflessenactie gehouden en de bewoners van de beide huizen gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Totaal hebben de leerlingen 425 euro opgehaald.

Door admin op maandag 16 april 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer