Seizoensopening YMCA Leusden

Vrijdag 20 april was de seizoenopening van YMCA Kampeercentrum Leusden. Iedereen die alle verhalen van de brand van 8 oktober vorig jaar gehoord en wellicht gezien heeft, kon een kijkje komen nemen in het ‘vernieuwde’ YMCA Kampeercentrum Leusden.

[Not a valid template]

De nieuwe tenten, eettenten. De tijdelijke kampschuur, de sanitaire voorzieningen, de keuken enz. Want vanaf volgende week komen de groepen weer naar Leusden. Het ziet er werkelijk geweldig uit. Met beplanting uit Boskoop en Rijnsburg. Door ruim 80 vrijwilligers is vrijwel op één zaterdag het hele tentenkamp opgebouwd. Kortom, je ziet dat het klaar is voor de ontvangst van de duizenden jongeren die ook dit seizoen weer een heerlijke vakantie in het YMCA Kampeercentrum Leusden gaan doorbrengen. Mario, Gijs, Alex en Erik liepen zichtbaar glunderend rond. Na een turbulente periode kan seizoen 2012 van start gaan !
Bij Stichting Vrienden Van YMCA Leusden komen ook gestaag de opbrengsten binnen van de acties die in het land gehouden zijn. We zien ook nog uit naar de opbrengsten van de acties die nog gaande zijn!

Door admin op zaterdag 21 april 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer