Vrienden van Leusden-kraam op braderie Rijnsburg

RIJNSBURG – De Vrienden van Leusden gaan op woensdag 13 juni geld inzamelen voor de wederopbouw van het afgebrande YMCA Leusden. Dit gebeurt met het verkopen van bloemen, fruit en het schminken van kinderen op de braderie van de Rijnsburgse Paardenmarkt.

Vrijwilligers die jaarlijks met ruim 150 kinderen vanuit Rijnsburg naar het YMCA kampeerterrein in Leusden gaan, bemannen de kraam op de braderie. Die wordt gehouden in het centrum van Rijnsburg op woensdag 13 juni van 9.00 tot 15.00 uur. Er zijn sponsors gevonden voor mooie bloemen en vers fruit dat wordt verkocht. En schminkers geven de gezichten van kinderen een feestelijk tintje.

Uw hulp is hard nodig. Als u de Stichting Vrienden van YMCA Leusden wilt steunen, bent u van harte welkom bij de kraam op de braderie in Rijnsburg op 13 juni. Tevens kunt u uw donatie overmaken op rekeningnummer 1684.56.877 tnv Stichting Vrienden van YMCA Leusden.

Door admin op zaterdag 2 juni 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer