We gaan bouwen!

Eindelijk het is zover. De BOUWVERGUNNING binnen is voor de nieuwbouw van het kamphuis. In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt door het bouwteam, architect en adviseurs om het bouwplan te maken.

Alle functies komen aan de voorkant van het huis te liggen. Links komen de toiletgroepen. Aan elke kant 7 aparte douchehokjes en een grote douche cabine, urinoirs en toiletten bij de herenkant en bij de dames komen meer toiletten dan voorheen. Er komt een mindervalide toilet en douche die ook door de staf gebruikt kan worden.

Middenin zit de kampschuur met een prachtig overstekende kap zodat je buiten ook droog kunt staan, binnen in zit de toko/ bar met de disco. Naast de kampschuur – geheel nieuw – komt de koffiekeuken. In de koffie keuken kunnen de groepen de gehele dag, dus ook ’s nachts koffie, thee en limonade halen, deze ruimte staat rechtstreeks in verbinding met de keuken zodat gasten ook direct contact kunnen hebben met het keuken personeel. Naast de koffiekeuken zit de woonkeuken. De woonkeuken is de plek waar gasten zich kunnen aanmelden, koffie kunnen drinken of ’s avonds even kunnen relaxen met de stafhap. Achterin het pand zit de keuken met daaraan vast de plaats waar je het eten kunt ophalen.

Inmiddels is er na een selectie procedure van diverse bouwpartijen, een aannemer gevonden die het kamphuis gaat bouwen. Bouw-en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek uit Amersfoort zal deze klus gaan klaren, een bedrijf met meerdere disciplines van het bouwproces o.a. een eigen timmerfabriek. Het wordt een bijzondere winter, met een korte bouwtijd van circa 25 weken. De opleverdatum zoals we die nu gesteld hebben is vrijdag 5 April 2013.

Door admin op zaterdag 15 september 2012

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer