Midwinterborrel 2013

Zaterdag 5 januari 2013 was het zo ver! De eerste Midwinterborrel in het YMCA Kamp Leusden. Om te laten zien hoe ver de herbouw van de Kampschuur in Leusden gevorderd is, heeft Mario Scibelli een Midwinterborrel georganiseerd in het kamp. Ruim 120 mensen die zich nauw verbonden weten met het YMCA Kamp maakten van deze gelegenheid gebruik. De goede wensen vlogen over en weer. De rondleiding door het gebouw lieten zien, hoe geweldig het gaat worden. Er was een hap (erwtensoep en broodjes worst) en een drankje (Gl├╝hwein, koffie fris enz) en natuurlijk de onmisbare snacks! Kortom, het was een prachtige ontmoetingsmiddag! En nu op naar de oplevering op 5 april 2013. De eerste gasten worden overigens verwacht op 22 april 2013!’.

[Not a valid template]
Door admin op zaterdag 12 januari 2013

Nog geen reacties.

Reageer

Deel via:

| meer